ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

INFORMA'T SOBRE LES NOSTRES CONFERÈNCIES AL BIZ BARCELONA

5 i 6 de juny Aquest any el Saló celebra la seva tercera edició i, com ja vam fer l'any anterior, el Col·legi ha organitzat dues conferències les quals tindran lloc el 6 de juny.
INFORMA'T SOBRE LES NOSTRES CONFERÈNCIES AL BIZ BARCELONA

Aquestes són les conferències organitzades enguany:

· 6 de juny, a les 13h. 'Tècniques innovadores per detectar tendències i noves necessitats', a càrrec d'Emma Pivetta. Sociòloga i fundadora d'Emma Pivetta Consultoria, col·legiada.
· 6 de juny, a les 15h. 'Allò que has de conèixer del mercat abans d'obrir'. A càrrec de Mel Solé, professora del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.


El Saló

BizBarcelona concentrarà un gran nombre d'emprenedors i empresaris, amb la previsió de rebre 12.000 visitants, entorn de diferents espais d'assessorament, networking i inspiració, amb més de 150 conferències, tallers i espais d'assessorament, dissenyats en funció del cicle de vida d'un projecte empresarial: creació, creixement i transformació. L'objectiu és ajudar-los a accelerar l'engegada de nous negocis i a impulsar el creixement de pimes ja existents.


En aquesta edició Bizbarcelona estructurarà els seus continguts entorn de cinc grans blocs temàtics: finançament i gestió empresarial; comunicació 2.0 i relació amb clients; vendes i internacionalització; noves oportunitats i tendències; i innovació en productes i serveis.

BizBarcelona se celebrarà en el Palau 1 i el Palau de Congressos del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web