ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DARRERA SESSIÓ DEL CICLE 'ISDUB', AMB EL PROFESSOR JOHN W. MOHR

Amb la col·laboració del Col·legi La Facultat d'Economia i Empresa acollirà el proper dimecres 15 de maig, a les 17 hores, la darrera sessió del seminari “International Sociological Debates Seminar at the University of Barcelona (ISDUB)”, amb el qual es vol afavorir el debat científic internacional entre científics socials, des de la perspectiva de la sociologia com a disciplina fonamental per a comprendre els problemes i contribuir a la resolució dels conflictes de la nostra societat. El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya col·labora en la difusió d'aquest seminari.
DARRERA SESSIÓ DEL CICLE 'ISDUB', AMB EL PROFESSOR JOHN W. MOHR

El ponent d'aquesta sessió serà el Professor John W. Mohr, Director del Social Science Survey Research Center, a la University of California, Santa Barbara, qui impartirà la conferència ‘Systems of Meaning and Systems of Practice’, amb la presentació del Dr. José A. Rodríguez Díaz, director del Grup de Recerca Consolidat Estudis de Poder i Privilegi, organitzador de la sessió.

EL CICLE ISDUB
Aquesta conferència forma part del cicle International Sociological Debates at the University of Barcelona (ISDUB) organitzat pels grups de recerca consolidats de la UB vinculats a la sociologia.

L’ ISDUB està pensat com un espai de reflexió i debat a partir dels treballs de recerca que presentaran sis destacats investigadors de prestigi internacional, en el context de projectes i línies de recerca en les que cooperen amb els sis grups de recerca de la UB que organitzen aquesta iniciativa i que són el de Benestar, Comunitat i Control Social (COPOLIS), Centre d’Estudis sobre Cultura, Política i Societat (CECUPS), Grup d’Estudis sobre Poder i Privilegi (GEPP), Grup de Gènere, Identitat i Societat (GIS), Grup de Creativitat, Innovació i Transformació Urbana (CRIT) i el Grup de Territori, Població i Ciutadania.

Podreu seguir totes aquestes conferències a través del compte de Twitter del Col·legi, @ColpisCat, amb l'etiqueta #ISDUB


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web