ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI GESTIONA 103 OFERTES DE TREBALL EL PRIMER TRIMESTRE DE 2009

Prop d'un 20% més que l'any anterior El Col·legi ha gestionat aquest primer trimestre de 2009 un total de 103 ofertes laborals, enfront les 87 del mateix període de 2008. Una diferència que implica un augment del 18%.
EL COL·LEGI GESTIONA 103 OFERTES DE TREBALL EL PRIMER TRIMESTRE DE 2009

Aquest increment en el número d'ofertes laborals gestionades és una mostra del bon funcionament del servei de Borsa de Treball del Col·legi. I és que cada cop són més les empreses que confien en la nostra entitat alhora de difondre les seves ofertes de treball.

 

Tan sols fins el mes de març, les 103 ofertes gestionades suposen  ja el 33% del total d'ofertes tramitades durant 2008, 310.

 

Un servei per a col·legiats/des i empreses

Es tracta d'un servei totalment gratuït a disposició dels nostres col·legiats i col·legiades, com a receptors de les ofertes, i de les empreses, públiques o privades, com a emissors de les mateixes.

Qualsevol entitat interessada en fer difusió d'una oferta de treball ho pot fer mitjançat aquest mateix web. Només cal que entri a l'apartat Borsa de Treball /Àrea d'Empreses, del menú de l'esquerra, i empleni la fitxa de l'oferta. Un cop fet això la seva oferta laboral arribarà a prop de 2.000 professionals de la Ciència Política i la Sociologia.

 

Un servei exclussiu

Per accedir a aquestes ofertes cal ser membre del Col·legi. D'aquesta manera volem oferir un servei exclussiu a totes les persones col·legiades, per tal que disposin en el Col·legi d'un espai de referència on trobar feina.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web