ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

I CONGRÉS INTERNACIONAL DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ I DEL DESENVOLUPAMENT

Descompte per als col·legiats! La Fundación General Universidad de Granada i el Grup CEYD de la Universidad de Granada organitzen a Santander, del 8 a l'11 d'octubre de 2013, el I CONGRÉS INTERNACIONAL DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ I DEL DESENVOLUPAMENT. Totes les persones col·legiades interessades en assistir-hi gaudeixen d'una reducció en el preu de l'entrada.
I CONGRÉS INTERNACIONAL DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ I DEL DESENVOLUPAMENT

Es tracta d'un congrés adreçat a investigadors i professionals de Sociologia, Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Educació Social, Treball Social, Magisteri… interessats en compartir i debatre coneixements teòrics i pràctics en l'entorn científic sobre les diverses àrees temàtiques que s'abordaran.

Durant quatre dies es presentarà el programa científic dividit en conferències, sessions pràctiques, simposis convidats i comunicacions orals i escrites. Intervindran rellevants ponents a nivell nacional i internacional que exposaran de manera pràctica els avanços sobre diverses àrees temàtiques.

El programa científic inclou a ponents tan rellevants de l'àmbit internacional com, Nancy Eysenberg (President of Developmental Psychology of the American Psychological Association -APA-); Lejf Moos (President of the European Educational Research Association -EERA-); Ralph DiClemente (Charles Howard Candler professor, Emory University, Atlanta, EUA) o Joaquín Caso Boira (Catedràtic de Psicologia de l'Educació, Universitat de Baixa Califòrnia, Mèxic).

Descompte per als col·legiats i col·legiades
Els membres del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya es beneficiaran d'una quota d'inscripció reduïda: 160 euros, enlloc de la quota normal de 200 euros, fent el pagament abans del 20 de juny.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web