ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TALLER DE NETWORKING: TREBALLA LA TEVA XARXA

22 de maig, al Col·legi Vols saber què és el networking i per què és important practicar-lo en tots els àmbits de la vida? Apunta't al nostre taller i ho aprendràs!.
TALLER DE NETWORKING: TREBALLA LA TEVA XARXA

Diversos estudis, entre ells d'Adecco i Creade, han posat de manifest que durant els darrers anys a l'Estat espanyol entorn a un 80% de les ofertes de treball corresponen al mercat laboral ocult, és a dir, es cobreixen mitjançant coneguts o persones de confiança. D'altra banda, s'afirma que les dues millors eines per a accedir a aquestes ofertes són el networking i la candidatura espontània: no esperar a que t'ofereixin feina, sinó anar a buscar-la.

Però, què és exactament el networking? De quina manera es practica? El Networking és una forma d'ampliar la nostra xarxa de contactes i detectar potencials clients, col·laboradors i persones que podrien oferir-nos una feina. De fet, no deixa de ser una pràctica habitual en el nostre dia a dia ja que contínuament ens relacionem amb persones que en un moment donat poden ser qui ens ofereixin una oportunitat.

En el taller que hem preparat estudiarem com desenvolupar la nostra xarxa, quines eines i recursos hi ha al nostre abast i també quina és la forma mes eficaç de presentar-nos. Assajarem les presentacions i tindrem l'oportunitat de posar-ho tot en pràctica, coneixent a cadascun dels participants.

Aquest taller és exclusiu per a les persones col·legiades i gratuït. Tindrà lloc dimecres 22 de maig, de 18.30 a 20.30 al Col·legi, a càrrec de Miranda Wilkotz, consultora d’estratègia i operacions a evoluciona_t

 

Per a inscriure-us només cal que ens envieu un correu electrònic a colpis@colpis.cat

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web