ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ARRIBA LA X EDICIÓ DEL FESTIVAL DE CINEMA I DRETS HUMANS DE BARCELONA

Difondre un cinema que ens faci reflexionar, desperti consciències, denunciï injustícies i reflecteixi la diversitat social i cultural de la humanitat és l’objectiu del Festival de Cinema i Drets Humans, que enguany celebra la seva desena edició.
ARRIBA LA X EDICIÓ DEL FESTIVAL DE CINEMA I DRETS HUMANS DE BARCELONA

Del 16 al 26 de maig més de 120 pel·lícules de gèneres ficció, animació i documental, tant nacionals com internacionals, seran projectades als Cinemes Girona i Maldà. El programa es completa amb activitats paral·leles com exposicions, taules rodones, mostres itinerants i tallers formatius, cicles infantils, obres de teatre, cicles a les presons Quatre camins i Brians 1, cicles al centre de atenció a les drogodependències, jornada sobre el Sàhara... entre d’altres.

Amb seu central a Barcelona i seus a París i Nova York, el Festival de Cinema i Drets Humans és el Festival mes important de Catalunya i un Festival ampliament consolidat a nivell internacional.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web