ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PARLEM DE SORTIDES PROFESSIONALS AMB ELS ALUMNES DELS DARRERS CURSOS DE CIÈNCIES POLÍTIQUES I SOCIOLOGIA

Com cada any per aquestes dates, el Col·legi ha visitat els alumnes dels darrers cursos de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat de Barcelona, on hem presentat el Col·legi i hem parlat amb els estudiants sobre sortides professionals, els seus dubtes i inquietuds i la situació actual del mercat laboral, entre d'altres qüestions.
PARLEM DE SORTIDES PROFESSIONALS AMB ELS ALUMNES DELS DARRERS CURSOS DE CIÈNCIES POLÍTIQUES I SOCIOLOGIA

A més de la col·laboració i participació habitual dels caps d'estudi i professors aquest any hem comptat també amb el testimoni de diversos ex estudiants d'aquesta universitat, col·legiats i col·legiades, qui han aportat la seva experiència, punts de vista i consells als alumnes.

Amb aquestes xerrades el Col·legi pretèn oferir als estudiants de darrer curs informació d'utilitat, recursos i eines per a ajudar-los en l'inici del seu camí professional. Una de les millors maneres de fer-ho és a través de l'experiència recollida pel propi Col·legi i també per aquelles persones col·legiades que poden aportar la seva trajectòria personal i professional als qui tot just comencen.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web