ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

VOLS ANAR MÉS ENLLÀ EN LA TEVA RECERCA DE FEINA?

El context econòmic actual ens empeny més que mai a una professionalització de la recerca de feina que ens ajudi a trobar no només un lloc de treball, sinó aquell que més s'ajusta al nostre perfil, a la suma del que som i del que sabem. Per a això el Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb evoluciona_t, una consultoria especialitzada en processos de canvi i de desenvolupament professional.
VOLS ANAR MÉS ENLLÀ EN LA TEVA RECERCA DE FEINA?

Mitjançant aquest conveni, evoluciona_t ofereix un programa específic dissenyat a mida i ajustat als nostres perfils professionals, sobre el qual, a més, pel fet d’estar col·legiats us podeu beneficiar d’un descompte del 20%. 

El programa consisteix en la realització d’una sèrie de sessions individualitzades, amb consultors especialitzats i amb una metodologia contrastada. A partir d’una primera trobada, els consultors de evoluciona_t i el col·legiat o col·legiada defineixen un itinerari a mida de cadascú que inclourà la revisió sistemàtica d’aspectes fonamentals d’aquest procés com poden ser la revisió de la trajectòria professional particular, la identificació de les fortaleses, els èxits i els punts de millora, per tal de redefinir, si cal, l’objectiu professional, redissenyar un nou currículum, millorar la comunicació verbal i no verbal, ser conscient de la metodologia i eines disponibles per a fer networking, avançar a les entrevistes... en resum, preparar-se per millorar les possibilitats d’èxit en el mercat laboral actual.

Si estàs interessat o interessada en rebre més informació sobre aquest conveni posa't en contacte amb el Col·legi a través del nostre correu electrònic colpis@colpis.cat o bé trucant al 93 241 41 22.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web