ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PROGRAMA D'AJUTS A LA CONTRACTACIÓ ESTABLE

Barcelona Crea Ocupació Aquest programa, promogut per l’Ajuntament de Barcelona, és un programa de suport a les petites i mitjanes empreses que consisteix en ajuts de 3.000 euros amb l'objectiu de fomentar la contractació estable de persones en situació d’atur.
PROGRAMA D'AJUTS A LA CONTRACTACIÓ ESTABLE

Podran accedir-hi empreses ubicades al terme municipal de Barcelona, que comptin amb menys de 250 treballadors/es, que hagin desenvolupat la seva activitat des d’un mínim de 6 mesos i que estiguin al corrent de pagament de les seves obligacions tributàries. 

L'ajut serà de 3.000 euros per a cada contractació indefinida de persones d'entre 16 i 29 anys, que es trobin en situació d'atur de llarga durada. Les subvencions seran compatibles amb qualsevol altra concedida per altres administracions, ens públics o privats. Cada empresa podrà sol·licitar fins a un màxim de 5 contractacions amb dret a aquest ajut.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web