ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

JA LI TREUS TOT EL POTENCIAL AL LINKEDIN?

Taller de Linkedin al Col·legi, el 19/6 Avui dia tothom coneix LinkedIn, aquesta gran xarxa social amb més de 225 milions d’usuaris on, per descomptat, nosaltres també hi som o si més no volem ser-hi. Però, creus que el coneixes prou? Li estàs traient tot el suc o només t’hi deixes veure? Si vols conèixer aquesta xarxa professional amb una major profunditat i aprofitar totes les possibilitats que t’ofereix apunta’t al nostre taller!
JA LI TREUS TOT EL POTENCIAL AL LINKEDIN?

Si creus que podries millorar la versió de tu mateix a LinkedIn millorant la definició que fas d’allò que saps i allò que vols, si no tens clar a qui has d’acceptar i a qui no, si et preguntes si té alguna utilitat seguir les empreses i entitats, si val la pena formar part d’un grup o no tens clar com pots trobar feina a través d’aquesta xarxa social, aquest taller t’interessarà.

Parlarem de tots aquells dubtes que LinkedIn planteja i que l’ús diari no ens permet respondre si no ens aturem una estona per plantejar-nos quina estratègia volem seguir amb aquesta eina. I per això cal conèixer-la molt bé.

El taller serà impartit per la sociòloga i col·legiada Georgina Dalmau, creadora de la consultoria Milimètric Màrketing

El 19 de juny t’esperem al Col·legi, de 18 a 20h. Aquesta activitat està adreçada únicament a les persones col·legiades, és totalment gratuïta però requereix confirmació d’assistència a través del correu electrònic colpis@colpis.cat

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web