ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA INTERNACIONAL INFÀNCIA I ESPAI PÚBLIC: un diàleg entre art, educació i espai urbà

6 i 7 de juliol, a Barcelona Estan obertes les inscripcions a la Jornada Internacional Infància i Espai Públic: un diàleg entre art, educació i espai urbà, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juliol al CosmoCaixa de Barcelona. La jornada està organitzada per l'Associació de Mestres Rosa Sensat i Urbanitas Berlin-Barcelona.
JORNADA INTERNACIONAL INFÀNCIA I ESPAI PÚBLIC: un diàleg entre art, educació i espai urbà

"Infància i Espai Públic" proposa una sèrie de mirades i experiències sobre escenaris concrets de la infància a la ciutat. Una trobada de la pràctica urbanística, l'experiència educativa i les pràctiques artístiques com a eixos vertebradors. Una oportunitat per establir nous vincles professionals  entre diferents àmbits, repensar  la nostra pràctica en relació a la infància. Buscar i trobar nous formats i fórmules de col·laboració i de producció de continguts.

Es tracta d'un fòrum de diàleg entre professionals de Catalunya, Espanya, Alemanya, França, Dinamarca, Àustria, Bèlgica, Itàlia i el Brasil. Unes jornades que s'articulen des de la recepció de continguts i des de la dinamització del coneixement en taules rodones i tallers.

Les tarifes per a la jornada són de 60 euros (inclou esmorzar i dinar el dia 6) i de 40 euros per a estudiants (inclou esmorzar el dia 6).

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web