ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

I JORNADA DE GOVERN OBERT DE TERRASSA, 20 DE JUNY

Inscripció gratuïta per als col·legiats i col·legiades La societat Vapor Universitari SL, juntament amb l’Ajuntament de Terrassa organitzen el proper dia 20 de juny l'Open Government Day, una jornada per conèixer i debatre sobre algunes de les experiències existents en l'aplicació del OpenData en l'administració pública i on s'analitzaran les tendències de futur. Tant l'entrada com el dinar seran gratuïts per a les persones col·legiades.
I JORNADA DE GOVERN OBERT DE TERRASSA, 20 DE JUNY

De la mà de reconeguts experts del sector públic i privat, així com també d'algunes de les empreses líders, l'Open Government Day permetrà descobrir com rendibilitzar econòmicament les dades obertes, analitzar les seves perspectives de negoci, així com conèixer les solucions tecnològiques que el sector especialitzat posa a la nostra disposició per transformar i aprofitar aquesta informació.


Aquest nou fòrum d'intercanvi i comunicació al voltant del nou model de Govern Obert, ofereix també l'oportunitat de crear una comunitat d'intercanvi i lideratge per a la creació de valor a través de relacions col·laboratives, fomentant la interacció i aportant un nou espai de progrés col·lectiu i de promoció econòmica per a les nostres ciutats.


La jornada tindrà lloc dijous 20 de juny, de 9 a 19.30h, a l'Edifici Vapor Universitari
Colom, 114, de Terrassa.


INSCRIPCIONS

Totes les persones col·legiades interessades en inscriure-us en aquesta jornada podreu fer-ho enviant-nos el vostre nom i cognoms i correu electrònic de contacte a colpis@colpis.cat, fins dimecres 19 de juny a les 14h. Per tant, no us heu d'inscriure a través del web de la jornada.

D'altra banda és imprescindible que en el moment d'accedir a la jornada us identifiqueu com a col·legiats per tal que puguin validar la vostra assistència, sempre i quan us hagueu inscrit prèviament.

Tant l'entrada com el dinar seran gratuïts per als col·legiats i col·legiades.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web