ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SUBSCRIU-TE AL BLOC 'ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT'

De blocs n'hi ha molts però aquest té un tret diferencial: està escrit per sociòlegs i politòlegs. I qui millor que ells i elles per analitzar l'actualitat política i social que ens envolta? Si vols un espai amb un valor afegit aquest és el teu bloc!
SUBSCRIU-TE AL BLOC 'ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT'

A l'Àmbits parlem de realitat política i social, de comunicació, de noves tecnologies, de Catalunya, de transparència, de cooperació internacional, de gènere, de treball, de democràcia, de participació ciutadana... i de tot allò que com a ciutadans i ciutadanes ens interessa.

El nostre bloc està fet, sobretot, a partir dels coneixements i opinió dels i les professionals de la Ciència Política i la Sociologia, però també d'experts en altres camps, perquè l'objectiu de l'Àmbits és oferir una visió multidisciplinar i plural d'allò que passa al nostre voltant.

Subscriu-te!
Subscriure's a l'Àmbits és molt senzill, podeu fer-ho introduint el vostre correu electrònic clickant sobre la pestanya de +Follow que trobareu a la part inferior dreta de la pantalla, o bé a través de les RSS. En ambdós casos rebreu al vostre correu tots els nous articles i entrevistes que publiquem.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web