ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

El Col·legi i l'ACS entreguen el III Premi Catalunya de Sociologia al Dr. Fausto Miguélez

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i l’Associació Catalana de Sociologia, amb el suport de l’Obra Social de “la Caixa”, van entregar el passat 20 de juny a Barcelona el III Premi Catalunya de Sociologia al Dr. Fausto Miguélez Lobo, en reconeixement a la seva trajectòria acadèmica i a la seva contribució a la recerca sociològica a Catalunya.
El Col·legi i l'ACS entreguen el III Premi Catalunya de Sociologia al Dr. Fausto Miguélez

El Dr. Fausto Miguélez és catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona i director del Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) des de la seva constitució. És llicenciat en Sociologia per l'Instituto Di Scienze Sociali (Roma, Itàlia) i llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat de València. Posteriorment va obtenir el doctorat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona, d'on és professor emèrit de Sociologia.


En les dues anteriors edicions d'aquest premi el guardó va ser concedit al Dr. Manuel Castells (2009) i a la Dra. Marina Subirats (2011).

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web