ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CITY TO CITY BARCELONA FAD AWARD 2013

El 9 de juliol s'entregarà el premi City to City FAD Award 2013 al projecte «Stalled Spaces», de Glasgow, sobre el qual l'arquitecta Cathy Johnston parlarà en una conferència dilluns 8 de juliol.
CITY TO CITY BARCELONA FAD AWARD 2013

L'edifici Disseny Hub de Barcelona acollirà dilluns 8 de juliol, a les 19h, la conferència de l'arquitecta paisatgista i urbanista, Cathy Johnston, cap del grup dels Serveis de Desenvolupament i Regeneració de l’Ajuntament de Glasgow. Johnston parlarà del projecte guanyador de la present edició del City to City FAD Award, «Stalled Spaces», gràcies al qual l'Ajuntament de Glasgow ha omplert ja una cinquantena d'espais buits resultat de la decadència industrial de les últimes dècades a la ciutat, amb una gran varietat d’usuaris els quals constitueixen una gran eina de revitalització urbana i d’apoderament social.

 

D'altra banda, dimarts 9 de juliol s'entregarà el guardó al projecte al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, amb la ponència inaugural a càrrec de Pier Giorgio Oliveti, director de Cittaslow International i especialista en el desenvolupament sostenible de les ciutats.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web