ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

XIè CONGRÉS ESPANYOL DE SOCIOLOGIA

Del 10 al 12 de juliol, a Madrid La Federació Espanyola de Sociologia organitza cada tres anys aquest congrés a nivell estatal, el qual celebra ja la seva onzena edició, aquest cop a la Universidad Complutense de Madrid. Es tracta d'un espai de trobada dels i les professionals de la Sociologia des d'on posar en comú treballs, experiències, reflexions i propostes.
XIè CONGRÉS ESPANYOL DE SOCIOLOGIA

Enguany el lema del congrés és "Crisi i canvi: propostes des de la Sociologia". Segons Teresa González, presidenta de la FES, 'en el context de crisi i restriccions en tot el país, de malestar social generalitzat i de canvis en els consensos bàsics que constitueixen la ciutadania i les expectatives de la població, la Sociologia espanyola té molt a dir i la societat ens demanda anàlisi, diagnòstics i orientacions que contribueixin a la comprensió i l'acció'.

 

Això és precisament el que faran els centenars de sociòlegs i sociòlogues inscrits, entre ells la catedràtica i col·legiada Marina Subirats, encarregada de la conferència inaugural: 'Crisi i canvi: és l'hora de la Sociologia?'

Entre els temes que es tractaran durant el congrés es troben el mercat laboral, el mercat financer, la situació de la Sociologia a la universitat, la situació de la professió, l'atur i l'exclusió social i el malestar social a Espanya, entre altres.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web