ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

El Col·legi, entitat signant del Pacte per a la Infància i Adolescència a Catalunya

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya és una de les entitats que va signar, el passat 19 de juliol al Palau de la Generalitat, el Pacte per a la Infància i l'Adolescència a Catalunya.
El Col·legi, entitat signant del Pacte per a la Infància i Adolescència a Catalunya

El Pacte ha estat impulsalt per la Taula per la Infància i l'Adolescència a Catalunya (TIAC), entitat de la qual el Col·legi n'és membre. Des de la TIAC consideren que la signatura del Pacte pot significar un canvi substancial i significatiu de les polítiques d’infància nacionals i locals, i que pot suposar indubtables conseqüències de millores en el futur de la infància de Catalunya. Amb ell, pretenen aconseguir un ampli consens social i polític en les actuacions que se'n derivin.

 

Algunes d'aquestes actuacions i objectius marcats per la TIAC respecte del Pacte són la creació de consells locals i taules territorials d'infància, la planificació del desplegament reglamentari de la llei d'infància, la realització de programes de formació sobre els drets dels infants als professionals de l'àmbit, la possibilitat de disposar d'una direcció o departament al govern de Catalunya, la creació d'una taula interdepartamental que vetlli pel compliment dels drets dels nens i nenes, la creació d'un organisme independent que vetlli pel compliment dels principis del Pacte i la revisió en profunditat de l'economia de la infància, entre d'altres.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web