ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CELEBREM EL NOSTRE PRIMER ANY A TWITTER AMB UN CONCURS DE FRASES SOBRE LA SOCIOLOGIA I LA CIÈNCIA POLÍTICA

Ja fa un any del nostre primer tweet i ho volem celebrar amb tots els nostres seguidors i seguidores amb el concurs: ‘Digue’ns en una frase que és per a tu la Sociologia i la Ciència Política’. De totes les frases rebudes en seleccionarem 12, les quals s'aniran publicant mes a mes a la capçalera del web del Col·legi.
CELEBREM EL NOSTRE PRIMER ANY A TWITTER AMB UN CONCURS DE FRASES SOBRE LA SOCIOLOGIA I LA CIÈNCIA POLÍTICA

Si ets sociòleg/loga o politòleg/loga t'animem a què ens expliquis en una sola frase que és per a tu la Sociologia i la Ciència Política. Podeu expresar una definició, una opinió, una reflexió, un pensament, un desig, una crítica constructiva, etc. La frase haurà de ser original i inèdita i no podrà tenir més de 120 caràcters amb espais. Heu d'enviar-la indicant el vostre nom i cognoms i professió (indicant si ets sociòleg/loga o politòleg/loga) al correu electrònic comunicacio@colpis.cat fins el 18 d'octubre.


Un jurat format per membres del Col·legi n'escollirà una dotzena de totes les frases rebudes, les quals seran publicades mes a mes, durant un any, a la capçalera del web del Col·legi www.colpis.cat

Totes les frases que rebem seran tuitejades amb el hashtag #1anycolpiscat. Volem sentir la vostra veu: i per a tu, què és la Sociologia? i la Ciència Política? Esperem les vostres frases!

 

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web