ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

VI CONGRÉS INTERNACIONAL DE CONFLICTOLOGIA I PAU

Universitat Oberta de Catalunya El VI Congrés Internacional de Conflictologia i Pau, organitzat pel Campus per la Pau, Escola de Cooperació i Centre de Recerca i Estudis en Conflictologia (CREC) de la UOC, reunirà molts dels experts de la resolució de conflictes d'arreu del món amb l'objectiu de ser un espai de trobada i d'intercanvi d'experiències per a professionals i especialistes que treballen a favor de la pau, la justícia, la gestió de conflictes, la mediació, l'arbitratge i la conciliació.
VI CONGRÉS INTERNACIONAL DE CONFLICTOLOGIA I PAU

La Conflictologia o Resolució de Conflictes és la ciència orientada a l'estudi dels conflictes, de les seves causes i de les posibles solucions pacífiques.  L'estudi dels conflictes i l'aprenentatge en procediments i tècniques de resolució dels mateixos són una activitat científica innovadora i una nova professió d'èxit, aplicable en molts àmbits de la vida.


El congrés serà un esdeveniment internacional en el qual hi ha prevista la participació dels grups següents:
- Directors i participants de programes de formació, centres i instituts universitaris especialitzats en estudis de pau i conflictologia; grups de recerca; revistes i publicacions especialitzades en aquest àmbit, professors, estudiants, professionals, activistes en favor de la pau, educadors, etc.
- ONG, fundacions i institucions especialitzades en el foment de la cultura de pau.
- Organitzacions internacionals, públiques i privades, dedicades a l'establiment de la pau i la resolució de conflictes.
- Responsables d'iniciatives relatives a la constitució de cossos civils no violents per a la intervenció en conflictes armats.
- Estudiants de l'àmbit de les Ciències Socials.
- I qualsevol persona que tingui motivació, personal o professional cap a la Conflictologia i la Pau


Aquesta sisena edició tindrà lloc els dies 3 i 4 d'octubre de 2013 al CosmoCaixa Barcelona.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web