ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI ASSISTEIX A LA CAMPANYA INFORMATIVA SOBRE LES ELECCIONS EUROPEES

El Col·legi va assistir el passat dilluns 16 de setembre, a Barcelona, al llançament de la campanya de comunicació institucional que el Parlament Europeu ha preparat per a les properes eleccions europees de 2014.
EL COL·LEGI ASSISTEIX A LA CAMPANYA INFORMATIVA SOBRE LES ELECCIONS EUROPEES

La campanya, d'informació i conscienciació ciutadana, va veure la llum el passat 10 de setembre de la mà del Parlament Europeu. Aquesta clourà en el moment que el Parlament sortit de les urnes esculli el proper president/a de la Comissió Europea. A l'Estat espanyol les eleccions tindran lloc el 25 de maig de l'any vinent.

La presentació a l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona va anar a càrrec de Jaume Duch, portaveu del Parlament Europeu i director de mitjans, i va comptar amb la presència dels eurodiputats catalans Maria Badia (Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates), Raül Romeva (Verds/Aliança Lliure Europea), Santiago Fisas i Salvador Sedó (Partit Popular Europeu).

Tots els eurodiputats van voler destacar la importància que els ciutadans i ciutadanes europeus prenguin consciència de la utilitat del seu vot.

Fases de la campanya

La campanya de comunicació comptarà amb quatre fases:

Fase 1. Tot just comença ara amb la presentació del lema 'Acció. Reacció. Decisió'. L'objectiu és explicar les noves competències del Parlament Europeu i les conseqüències que aquestes tenen per a la vida quotidiana de tots els ciutadans.

Fase 2. D'octubre'13 a febrer'14, incidirà sobre cinc temes crucials: l'economia, l'ocupació, la qualitat de vida, el pressupost i el rol de la UE al món.

Fase 3. Febrer'14, se centrarà en promocionar les dates de les eleccions.

Fase 4. Aquesta darrera fase se centrarà en comunicar sobre quin Parlament Europeu ha resultat elegit, el nomenament del proper/a president/a de la Comissió Europea per part dels eurodiputats i la inauguració de la nova Comissió.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web