ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTEM AL COL·LEGI EL MÀSTER EN ASSESSORAMENT D'IMATGE I CONSULTORIA POLÍTICA

El proper dijous 26 de setembre el Col·legi acollirà la presentació del Màster en Assessorament d'Imatge i Consultoria Política, organitzat per la Universidad Camilo José Cela de Madrid.
PRESENTEM AL COL·LEGI EL MÀSTER EN ASSESSORAMENT D'IMATGE I CONSULTORIA POLÍTICA

El proper mes d'octubre la Universitat Camilo José Cela donarà inici a aquest nou màster que pretén oferir una formació integral, global i especialitzada des de les ciències de la comunicació que doni resposta a les actuals demandes de l'activitat política. El Màster es realitza en dues modalitats: presencial i on line (MAICOP Executive).

 

El claustre de professors i col·laboradors del Màster està format per docents d'universitats de tot el món, consultors i portaveus de campanya de diverses nacionalitats, assessors d'estratègia i consultoria política i un nodrit grup d'expresidents i excàrrecs públics amb experiència acreditada en nombroses campanyes polítiques.

 

Presentació al Col·legi, el 26/9

El dijous 26 de setembre, a les 19 hores, tindrà lloc al Col·legi la presentació d'aquest Màster de la mà de Julio César Herrero, degà de la Facultat de Comunicació de la Universidad Camilo José Cela i de Jorge Santiago Barnés, director del Màster. 

Presentarà l'acte el col·legiat Antoni Biarnés, politòleg, soci director de l'Institut Àgora i professor d'aquest màster.

Per a assistir a aquest sessió cal inscriure's a través del correu electrònic colpis@colpis.cat

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web