ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EL SOCIÒLEG MANUEL CASTELLS, COL·LEGIAT, HA ESTAT GUARDONAT AMB EL PREMI BALZAN

El catedràtic de Sociologia Manuel Castells ha estat guardonat amb el reconeixement que atorga la Fundació Internacional Premi Balzan, que distingeix científics de tot el món per la seva contribució als camps de les ciències i les arts. Es dóna la circumstància que en diverses ocasions aquest reconeixement ha precedit la concessió del premi Nobel.
EL SOCIÒLEG MANUEL CASTELLS, COL·LEGIAT, HA ESTAT GUARDONAT AMB EL PREMI BALZAN

El premi, considerat un dels premis científics més prestigiosos del món, se li ha concedit per haver proposat una teoria general sobre la Societat de la Informació i pels estudis sobre els canvis polítics i socials provocats per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), una tasca sobre la que "ha tingut molta competència i de nivell", segons ha explicat Enric Banda, membre del jurat que lliura el premi.

El premi Balzan reconeix cada any la tasca de quatre investigadors de molt de prestigi, dos de l'àmbit de les Lletres i dos de les Ciències. La dotació és de 610.000 euros, la meitat dels quals van destinats a un projecte de recerca que el guardonat proposi.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web