ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya s'adhereix al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

La Junta del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya va aprovar el passat 19 de setembre l'adhesió del Col·legi al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, impulsat pel govern català.
El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya s'adhereix al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

L'objectiu del Pacte és fer partícips del procés de l'exercici del dret a decidir i de la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya la societat civil, les institucions més representatives del país, el món local i les forces polítiques que hi siguin favorables, més enllà de la seva posició final.

El text vol doncs aglutinar tothom que estigui a favor del dret a decidir, tant si voten a favor de la independència com en contra. Amb l'adhesió a aquest Pacte el Col·legi manifesta, entre d'altres punts, el seu ple suport al procés democràtic que expressa el Parlament de Catalunya per tal que el poble català pugui decidir sobre el seu futur.

El Col·legi ja es va adherir el mes d'octubre de 2012 al Manifest a favor del Dret a Decidir de Catalunya, subscrit per una cinquantena de col·legis i associacions professionals. A més, el passat mes de gener de 2013 va publicar un monogràfic sobre aquesta qüestió al seu bloc Àmbits de Política i Societat.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web