ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

Jornada intercol·legial: La mediació com alternativa a la resolució de nous problemes socials

El 22/10 El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, el Col·legi oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya organitzen la jornada 'La mediació com alternativa a la resolució de nous problemes socials: els àmbits de l'habitatge, els espais urbans i la convivència intercultural'.
Jornada intercol·legial: La mediació com alternativa a la resolució de nous problemes socials

L’objectiu de la jornada és abordar el paper de la mediació i la resolució alternativa d’alguns dels conflictes derivats i/o accentuats per l’actual crisi socioeconòmica. Els problemes de pagament dels préstecs hipotecaris, els produïts entre els actors que es relacionen en comunitats interculturals, o les situacions que dificulten la convivència en espais públics, són àmbits en els que s’estan donant processos de resolució alternativa de conflictes, que plantegen sortides favorables per a les diferents parts implicades.


La jornada tindrà lloc el dimarts 22 d'octubre a les 16h al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (C/ Rocafort, 129, Barcelona).


Es tracta d'una activitat exclusiva i gratuïta per als col·legiats i col·legiades dels col·legis organitzadors de la jornada. Per a inscriure's cal enviar un correu electrònic a activitats@colpis.cat indicant: nom i cognoms, telèfon de contacte i Col·legi del qual n'és membre.

 

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web