ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA AL CURS: RECURSOS PER A LA INTERNACIONALITZACIÓ D'EMPRESES I PROJECTES

L'objectiu d'aquest curs és conèixer els elements bàsics que s'han de tenir en compte per assessorar i acompanyar a una empresa en el procés de la seva internacionalització. Alhora s'identificarà el perfil professional del tècnic de suport a la internacionalització i el valor afegit que aporten politòlegs i sociòlegs en aquest àmbit.
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA AL CURS: RECURSOS PER A LA INTERNACIONALITZACIÓ D'EMPRESES I PROJECTES

La millora de la competitivitat i la necessitat de trobar nous mercats són dues de les raons més importants perquè les empreses decideixin iniciar un procés d'internacionalització. Abans però és imprescindible l'assessorament de personal tècnic qualificat que permeti fer un anàlisi en profunditat del context socioeconòmic del territori en el que es vol actuar, que identifiqui els actors públics i privats més estratègics que li facilitin una millor introducció en el mercat internacional, així com les diferents vies de finançament de projectes.

Politòlegs i sociòlegs, pel seu domini de les tècniques d'investigació social i de mercats, el coneixement del funcionament de les administracions locals i internacionals, així com d'estratègies per a la captació de recursos, aporten un valor afegit respecte d'altres professionals experts en comerç exterior. En aquest sentit, el camp de la internacionalització d'empreses i projectes esdevé un filó d'ocupació per a les nostres professions, tant en empreses com en institucions que participen i donen servei al teixit empresarial en aquesta matèria.


Aquest curs tindrà lloc del 26 de novembre al 17 de desembre. Matrícula encara oberta!


BONIFICA'T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web