ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TALLER: FER XARXA, UN VALOR DIFERENCIAL EN LA TEVA RECERCA DE FEINA

El 20/11, al Col·legi El proper 20 de novembre el Col·legi us oferirà un nou taller dins la nostra línia d’activitats sobre ocupabilitat i professionalització. Aquest cop tractarem la importància de saber establir una xarxa de contactes, tant per trobar feina com per treure’n el màxim partit de la que ja es té. Un cop més es tracta d’una activitat gratuïta i exclusiva per a les persones col·legiades.
TALLER: FER XARXA, UN VALOR DIFERENCIAL EN LA TEVA RECERCA DE FEINA

Es tractarà d’un taller teòrico-pràctic per a mostrar als assistents la necessitat que hi ha actualment de treballar estratègicament una xarxa de contactes o, el que és el mateix, potenciar el networking professional (ben fet) d’una forma eficaç. Durant el taller s’introduiran les diferents eines 2.0 que tenim a l’abast per a reforçar la nostra xarxa.

Aquesta activitat anirà a càrrec de Rosaura Alastruey, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques amb un programa d’Habilitats Directives per l’escola de negocis d’ESADE i un d’especialització empresarial per IESE. És fundadora de ProyectosTIC, iniciativa empresarial sorgida arran d’un viatge a Silicon Valley l’any 2004 especialitzada en la difusió del networking professional (ben fet) i les eines de la web 2.0.

El taller tindrà lloc el dimecres 20 de novembre, de 18.30 a 20.30 hores. Les inscripcions són gratuïtes però les places són limitades. Es tracta d’una activitat exclusiva per a col·legiats i col·legiades. Podeu inscriure-us a través del correu electrònic colpis@colpis.cat indicant el vostre nom i cognoms i ocupació actual.

La sala on s’impartirà el taller disposa de wifi, qui ho desitgi pot portar el seu ordinador portàtil o qualsevol altre dispositiu mòbil.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web