ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

TROBADA EUROMEDITERRÀNIA DE JOVENTUT 2014. Intercanvi de bones pràctiques en emprenedoria social

Barcelona, 7 - 11 d’abril La Direcció General de Joventut convida a la participació de joves procedents de tota la regió Euromediterrània a la Trobada de joventut que es realitzarà del 7 a l’11 d’abril de 2014 a la ciutat de Barcelona.
TROBADA EUROMEDITERRÀNIA DE JOVENTUT 2014. Intercanvi de bones pràctiques en emprenedoria social

La Trobada Euromediterrània 2014 pretén ser un espai d’encontre entre joves de diferents procedències amb un interès comú, conèixer les problemàtiques i necessitats dels i les joves a la regió Euromediterrània.

Objectius
- Promoure l’actitud emprenedora entre els i les joves com eina de transformació social
- Facilitar el treball en xarxa entre els països euromediterranis
- Fomentar la creativitat, la innovació, l’esperit crític i la participació a la regió Euro-mediterrània
- Potenciar el debat juvenil i l’acció conjunta per a la millora de les condicions de vida dels i les joves a l’espai euromediterrani

Enguany, la Trobada facilitarà l’intercanvi de bones pràctiques de manera innovadora per tal que les persones participants tinguin la possibilitat de conèixer i contrastar les dificultats i oportunitats amb les que s’han trobat alhora de dur a terme els seus projectes. La Trobada contempla la realització de tallers sobre creativitat i treball en xarxa a més de la visita a projectes d’emprenedoria social implementades a Catalunya.

Es preveu la participació de joves procedents de tots els països euromediterranis, líders de projectes, actuacions o iniciatives d’emprenedoria social transformadores als seus països.

Requisits
Els requisits són:
- Tenir entre 20 i 35 anys
- Coneixement alt de l’anglès, es valorarà el coneixement del francès (la llengua de treball de la Trobada serà l’anglès)
- Liderar o participar activament del projecte presentat

Només s’acceptarà els projectes que hagin estat funcionant com a mínim durant 3 anys (cal demostrar-ho). Es valorarà els projectes més innovadors i creatius que hagin generat algún tipus d’impacte de transformació social.

El termini de presentació de candidatures és el 15 de novembre de 2013.

Es confirmarà l’acceptació de la candidatura i per tant de la participació a la Trobada per correu electrònic durant el més de desembre de 2013.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web