ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

Jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut a Tarragona, Girona i Lleida

El 19 de novembre, 3 i 12 de desembre, el projecte i plataforma web de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut es presentarà a Tarragona, Girona i Lleida respectivament, acompanyat per 9 propostes d’arreu del país.
Jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut a Tarragona, Girona i Lleida

Després de la presentació del llibre i plataforma web de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut el passat 20 de juny al Magatzem Escolà de Barcelona, creat per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) en col·laboració i suport de la Direcció General de Joventut, el projecte ara es presenta a través d’unes Jornades especials a Tarragona, Girona i Lleida. En aquestes, a més de la presentació del funcionament de la plataforma web, es mostraran fins a nou bones pràctiques de les tretze que aquesta aglutina i es debatrà, entre els participants i la col·laboració del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i el Màster Interuniversitari Joventut i Societat (MIJS), els aspectes professionals i teòrics que tenen en comú.

El proper 19 de novembre a Tarragona els temes clau seran la mobilitat, dinamització del territori o la cooperació interinstitucional amb projectes com la Comarkalada (Noguera), el Bus Nit (Osona) o Carretera i Manta (Cambrils, Salou i Vila-Seca). A Girona, el 3 de desembre, i gràcies a propostes com 360Fest (Girona), Lablearning (Salt) o Cinema en Curs (Catalunya), es debatrà la relació entre les polítiques de joventut, l’educació i la cultura, l’educació reglada i educació no formal o les noves habilitats per a les i els joves... I per acabar a Lleida, el 12 de desembre, els temes centrals de les bones pràctiques en joventut que s’hi presentaran, Jove: Què, Véns? (Sabadell), Els Nous Voluntaris o Intervenció al Carrer (Lleida), serà en relació entre els serveis socials amb les polítiques de joventut, la inclusió dels joves i la cooperació interdepartamental.

El president de l’AcPpJ Manuel Cortés, el director general de Joventut Toni Reig i el coordinador del projecte de bones pràctiques Pep Montes, seran els encarregats d’introduir aquestes Jornades.

Espais i horaris

· A TARRAGONA. 19/11 de 16:30 a 19:30h a la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona. Carrer de Sant Francesc, 3 (Sala Pau Casals).
· A GIRONA. 3/12 de 17:00 a 20:00h a la Sala d'actes de l'Hotel d'Entitats de Girona.
Carrer Rutlla, 20-22.
· A LLEIDA. 12/12 de 16:00 a 18:30h al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida.
Carrer Jaume II, 67 (bis) - Campus Universitari de Cappont

Els aforaments són limitats, per inscriviu-vos, cal enviar un correu electrònic confirmant la vostra assistència a info@joventut.info

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web