ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

T'INTERESSA LA FORMACIÓ OCUPACIONAL?

Informa't al Col·legi Des del 1993, el Col·legi és centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya, i es regeix per una política de qualitat conforme els requisits de la norma ISO 9001:2008. Aquest reconeixement significa que el Col·legi treballa seguint un sistema de processos i procediments que garanteixen l'assoliment d'uns estàndards de qualitat internacional i que són compartits per tots els membres de l'organització.
T'INTERESSA LA FORMACIÓ OCUPACIONAL?

L'oferta formativa d'enguany es centra en les següents especialitats formatives: Mediació comunitària i Creació i gestió de microempreses. Les persones destinatàries de la formació són, prioritàriament, persones treballadores en situació d'atur demandants d'ocupació i persones treballadores ocupades.


Si estàs interessat/da, a continuació pots fer-nos arribar la teva sol·licitud d'informació de l'acció formativa en la que voldries participar i contactarem amb tu.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web