ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'L'OFICI DE LA CONFLICTOLOGIA'

26/11, a Barcelona El Departament de Benestar Social i Familia acollirà el proper 26 de novembre, a les 19h, la presentació del llibre "L'Ofici de la Conflictologia" elaborat a partir dels articles sobre la pràctica quotidiana de la Resolució de Conflictes de nou experts i expertes de diversos col·legis professionals de Catalunya, entre ells el Col·legi de Politòlegs i Sociolegs de Catalunya i també els Col·legis d'Administradors de Finques, Advocats, Economistes, Educadores Socials, Pedagogs, Periodistes, Psicòlegs i Treballadors Socials.
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'L'OFICI DE LA CONFLICTOLOGIA'

El llibre digital L’ofici de la conflictologia, coordinat pel politòleg i professor de la UOC Xavier Pastor i editat pel Campus per la Pau i EdiUOC, ensenya la pràctica de la resolució de conflictes i exposa diversos casos que mostren en què consisteix la seva aplicació, en el dia a dia, dins la nostra societat.

L’acte de presentació tindrà lloc el dimarts 26 de novembre de 2013, a les 19 hores, a la sala d’actes del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web