ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LA 'PARTICIPACIÓ DEMOCRÍTICA', NOU MONOGRÀFIC AL BLOC ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

El bloc del Col·legi, Àmbits de Política i Societat, acull un nou monogràfic: 'La participació democrítica. Formes emergents de participació per a una democràcia en canvi', coordinat per Roger Soler-i-Martí, politòleg i investigador a l’Observatori Català de la Joventut.
LA 'PARTICIPACIÓ DEMOCRÍTICA', NOU MONOGRÀFIC AL BLOC ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

Des del Col·legi ens hem preguntat aquest cop sobre quins canvis s'estan donant en la forma com els ciutadans i ciutadanes intervenen en la vida pública en un moment en que la crisi econòmica, social i també institucional demanen més que mai la participació i involucració de tota la ciutadania.

 

Quina relació tenim avui amb la democràcia? i amb les institucions? confiem en les persones que ens representen a través del nostre vot? com ens afecta la corrupció amb què a diari ens enfrontem als mitjans de comunicació? quin paper tenen els moviments socials? protestem ara més que abans? de quines altres maneres participem? i, la joventut, quin posicionament té? Són moltes les qüestions que ens hem plantejat i a les que hem volgut donar resposta a través d'experts i expertes, en un conjunt d'articles on rumiem sobre l'estat actual del nostre sistema democràtic.

 

Aquest és el sumari d’articles que podreu llegir en aquest monogràfic:


Subscriu-te al bloc!
Subscriure's a l'Àmbits és molt senzill, podeu fer-ho introduint el vostre correu electrònic clickant sobre la pestanya de +Follow que trobareu a la part inferior dreta de la pantalla, o bé a través de les RSS. En ambdós casos rebreu al vostre correu tots els nous articles i entrevistes que publiquem.


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web