ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

Postgrau en Prevenció, Gestió i Resolució de Conflictes. Mediació Familiar

10% descompte pels col·legiats La Universitat de Vic organitza un Postgrau en Prevenció, Gestió i Resolució de Conflictes. Mediació Familiar, el qual tindrà lloc de gener a setembre de 2014 i que està homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya. Tots els membres del Col·legi podran gaudir d'un 10% de descompte en l'import de la matrícula.
Postgrau en Prevenció, Gestió i Resolució de Conflictes. Mediació Familiar

El Postgrau en Prevenció, Gestió i Resolució de Conflictes. Mediació Familiar pretén incidir en la difusió de la cultura del diàleg, de la cultura de pau i en la resolució de conflictes com a via alterna­tiva a la via judicial.


El Postgrau està encaminat a formar i donar els millors coneixements possibles a l’estudiantat i futurs mediadors/es. El programa uneix la formació teòrica amb la vessant pràctica: proposa la informació, l’aprofundiment i la reflexió d’aspectes clau com el conflicte, la mediació, els com­ponents socials i psicològics, tant en l’àmbit familiar i de parella com en l’àmbit jurídic; i posa en pràctica aquesta formació teòrica a través de simulacres i pràctiques per tal d’adquirir, millorar i exercitar de manera competent les habilitats per a la mediació i les estratègies i eines necessàries en cada situació.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web