ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA CONNECT-EU

16 de gener de 2014, a Barcelona ACCIÓ i AGAUR organitzen una nova edició de la Jornada Connect-EU, la jornada de l’R+D Europea a Catalunya.
JORNADA CONNECT-EU

Properament s'iniciarà l’Horitzó 2020, el nou programa marc d’R+D de la Unió Europea, que oferirà oportunitats a les entitats catalanes per participar en projectes europeus de recerca, desenvolupament i innovació fins al 2020.


A qui s’adreça?
La jornada s’adreça a les empreses, les universitats i els centres de recerca que ja tenen un projecte d’R+D per presentar a l’Horitzó 2020 o que volen iniciar un procés col·laboratiu i d’internacionalització de la recerca, desenvolupament i innovació.


Objectius de la jornada
· Concentrar en un únic acte les principals sessions d’informació i de sensibilització sobre les possibilitats que ofereix la Unió Europea en matèria d'R+D.
· Facilitar i potenciar el networking col·laboratiu entre els assistents i amb els representants de la Comissió Europea i del CDTI.
· Fer difusió dels serveis de la xarxa Enterprise Europe Network: serveis a la petita i mitjana empresa (PIME) d’informació i assessorament en relació a les polítiques i oportunitats de negoci als països de la UE, així com assistència en processos de transferència tecnològica i accés a programes europeus d’R+D+I.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web