ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS: PROGRAMACIÓ I DINAMITZACIÓ CULTURAL

Últimes places disponibles El curs pretén promocionar la nostra professió en aquest àmbit a través de l'experiència i el coneixement de sociòlegs i politòlegs que actualment hi treballen en la gestió de polítiques i programes culturals.
NOU CURS: PROGRAMACIÓ I DINAMITZACIÓ CULTURAL

La promoció i dinamització de la cultura genera diferents tipus de sinèrgies tant amb els actors econòmics com amb el teixit social dels territoris, en impulsar l’aparició d’espais i formats d’expressió. En aquest sentit la gestió de la cultura tant a nivell públic com privat, esdevé un àmbit professional cada vegada més important en el marc de les polítiques de desenvolupament local.

 

Val a dir, que la planificació i gestió de projectes i accions culturals requereix d’equips multidisciplinars que puguin abordar els diferents processos que integren. En aquest marc, sociòlegs i politòlegs tenen les capacitats necessàries per intervenir-hi si bé cal que coneguin en profunditat mètodes, eines i procediments de la gestió cultural.

 

El curs anirà a càrrec d'Agnès Pros, sociòloga i actualment tècnica superior de cultura a la Generalitat de Catalunya. També té experiència com a gestora cultural a l'Ateneu Santcugatenc i la Diputació de Barcelona, així com a consultora.

 

Les sessions es realitzaran del 4 al 25 de març de 2014, els dimarts de 18.00 a 21.00 hores.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web