ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

AJUTS A PROJECTES DE RECERCA EN L'ÀMBIT DE LA DIVERSITAT RELIGIOSA

Convocatòria oberta fins el divendres 21 Els ajuts s’adrecen a les universitats que formen part del sistema universitari català, els centres de recerca amb seu social a Catalunya dependents o participats majoritàriament per una administració pública i les entitats privades amb seu social a Catalunya sense finalitat de lucre que tinguin la recerca com una de les seves activitats principals.
AJUTS A PROJECTES DE RECERCA EN L'ÀMBIT DE LA DIVERSITAT RELIGIOSA

El passat divendres 21 de febrer es varen publicar al DOGC les bases per a la concessió dels ajuts a projectes de recerca en matèria de diversitat religiosa i la convocatòria per a l’any 2014.

Amb un import màxim de 77.500 euros, la convocatòria RELIG 2014 ha estat iniciativa de la Direcció General d’Afers Religiosos amb la finalitat d’obtenir resultats científics i propostes d’intervenció aplicables en l’àmbit de la diversitat religiosa. L’objecte de la convocatòria és el foment de la recerca sobre diversos temes com ara la gestió pública de la diversitat cultural i religiosa, la relació entre la religió i els moviments socials, i el dret a la llibertat religiosa (ciutadania, convivència i pluralisme).

El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 21 de març de 2014.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web