ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONFERÈNCIA “Eleccions Europees: El model social europeu en discussió”

Dimecres 5 de març, 19h00, a la seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya La Fundació Catalunya Europa organitza, amb la col·laboració del Consell Català del Moviment Europeu,l’oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el Col·legi d'Economistes de Catalunya, una conferència sobre les properes eleccions al Parlament Europeu.
CONFERÈNCIA  “Eleccions Europees: El model social europeu en discussió”

El debat comptarà amb la participació de l'economista, catedràtic d’Hisenda Pública de la UB i president del Consell Assessor de la FCE Antoni Castells; el director de la revista Alternativas Económicas, Andreu Missé; i Jorge Blázquez Lidoy, membre de l’associació Economistes davant la crisi. La presentació anirà a càrrec de Xavier Ferrer, economista i vicepresident de la Comissió d’Economia Internacional i Unió Europea del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i el debat serà moderat per Joan Colom, economista i president del Consell Català del Moviment Europeu.

L'acte tindrà lloc a l'auditori del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Plaça Gal·la Placídia, 32) avui dimecres 5 de març a les 19h.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web