ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADES BREYTING 2014

7, 8, 9, 14 i 15 de març a Vidreres (Girona) Les Jornades Breyting són un espai enfocat al coneixement, la reflexió i el debat a fi d’analitzar i entendre cap a on s’encamina la societat actual. En efecte, es tracta d'un conjunt de conferències i col·loquis a càrrec de reconeguts referents intel·lectuals que oferiran prospectives i previsions de la nostra societat en base a dues preguntes: “On som?” i “Cap a on anem?”.
JORNADES BREYTING 2014

“Breyting” és un mot que prové de l’islandès i significa canvi o alteració. Ja és molt coneguda la història que va viure aquest poble nòrdic l’any 2008: un canvi social impulsat des de la mateixa base de la societat que va tenir un gran ressò internacional. Així doncs les Jornades s’apoderen d’aquest lema per tractar de fer front i donar llum al període d’inestabilitat i canvi que estem vivint a través d’un seguit d’activitats educatives de caràcter reflexiu, divulgatiu i cultural que volen fomentar el pensament crític, per així, incidir en la millora de la qualitat de vida de tots es assistents.

Activa 21 és l’entitat cultural i sense ànim de lucre que organitza les Jornades Breyting. Aquesta entitat, fundada el 2012, té una destacada experiència pel que fa a la gestió d’esdeveniments culturals i artístics. Està formada íntegrament per joves d’entre 18 i 25 anys. L’objectiu de l’entitat és fomentar la reflexió i el sentit crític del conjunt de la societat a través d’activitats culturals i educatives, apostant de manera decidida perquè totes les tasques -des de les administratives fins les de gestió o control- siguin dutes a terme per joves, majoritàriament universitaris, per tal de fomentar la seva implicació en la vida cultura de la nostra societat i facilitar-los una plataforma d’aprenentatge, pròxim al món laboral.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web