ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SEGONES JORNADES PARLAMENT CIUTADÀ

14 i 15 de març de 2014, sala d'actes dels Escolapis de Diputació, 277 Les Primeres Jornades Parlament Ciutadà (octubre 2013) van ser una experiència de coneixement, de reconeixement mutu i d’interacció entre col·lectius que desenvolupen les seves activitats en àmbits socials. En aquestes Segones Jornades, el grup impulsor del Parlament Ciutadà proposa aprofundir en la concreció de formules col·laboratives d’actuació que facilitin la vinculació i facin més eficaces les actuacions de la ciutadania organitzada.
SEGONES JORNADES PARLAMENT CIUTADÀ

En aquestes Jornades es presentarà una proposta de constitució del Parlament Ciutadà, avaluant, entre altres aspectes, les seves funcions, la composició, el funcionament i les formes de participació, així com una periodificació del procés per dur a terme la seva Assemblea Constitutiva.

Les Jornades Parlament Ciutadà proposen:
- Ampliar el coneixement sobre les principals visions i estratègies transformadores i les accions i mesures d’urgència que avui es proposen des dels moviments socials més actius a Catalunya.
- Debatre les prioritats que poden encapçalar les actuacions col·lectives més immediates, cercant objectius comuns i la unitat d’acció de la ciutadania.
- Avançar en la consecució d’un espai permanent de confluència, deliberació i cooperació, que sigui alhora un instrument d’acció política de la ciutadania activa.

Paral·lelament, s'està preparant una SESSIÓ D’INFORMACIÓ I ACOLLIDA per al proper dijous 6 de MARÇ de 2014, de 19h a 21h a Nova (Plaça Catalunya 9, 5a planta, Barcelona) per a persones interessades en conèixer l'estat actual del projecte i en participar més activament en la posada en marxa del Parlament Ciutadà en els propers mesos.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web