ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

XERRADA: LES XARXES SOCIALS ET FACILITEN LA RECERCA DE FEINA

Dimecres 12/03/2014, a la seu del Colpis El contingut d'aquesta xerrada s'emmarca en el conjunt d'activitats que impulsem des del Col·legi per a la millora de l’ocupabilitat dels nostres col·legiats i col·legiades.
XERRADA: LES XARXES SOCIALS ET FACILITEN LA RECERCA DE FEINA

El sorgiment i la consolidació de les xarxes socials ha fet que siguin un mitjà polivalent, tant en un ús professional com lúdic. Donada la seva novetat i immediatesa, a més, es tracten d'un mitjà ideal per a cercar feina i construir una marca digital visible per a les empreses. En aquest sentit, la xerrada que us proposem vol oferir-vos, des d'una visió pràctica, les eines adequades per a fer-ne un bon ús amb l'objectiu de trobar feina.

La sessió anirà a càrrec de Rosaura Alastruey, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques amb un programa d’Habilitats Directives per l’escola de negocis d’ESADE i un d’especialització empresarial per IESE. És, a més, fundadora de ProyectosTIC, iniciativa empresarial sorgida arran d’un viatge a Silicon Valley l’any 2004 especialitzada en la difusió del networking professional (ben fet) i les eines de la web 2.0.

Aquesta activitat és gratuïta i exclusiva per a col·legiats, i les places són limitades. Podeu confirmar la vostra assistència enviant un correu electrònic a activitats@colpis.cat.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web