ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SUPERILLES, UNA ESTRATÈGIA PER REGENERAR BARCELONA

Dimarts 25 de març, de 18:30h a 20:30h, a la Sala de Plens del Districte de les Corts L' acte comptarà amb la intervenció de Salvador Rueda, director de l'Agència d'Ecologia Urbana de Barcelona, i Francesc Magrinyà, professor d’urbanisme de la Universitat Politècnica de Catalunya i membre de Recreant Cruïlles. Moderarà la taula Idoia Arauzo, directora d’eco-union.
SUPERILLES, UNA ESTRATÈGIA PER REGENERAR BARCELONA

Aquest acte s’emmarca en el programa de noves superilles pilot que l’Ajuntament impulsarà a diferents barris de Barcelona. Es tracta d’un programa de caràcter transversal: començant per la mobilitat més sostenible i la revitalització de l’espai públic, incideix també en la millora de la cohesió social i en àmbits com el verd urbà, l’energia o l’aigua.

El projecte més avançat és el del barri de la Maternitat i Sant Ramon a les Corts. La iniciativa és de caràcter obert i es promourà la participació dels veïns i de tots els col·lectius interessats.
 
Donada la seva alineació amb els objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, representa una gran oportunitat per convertir-lo en un projecte emblemàtic amb la col·laboració de la xarxa de signants. La taula rodona enceta el procés, que vindrà seguit d'alguns tallers participatius.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web