ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EL GÈNERE DE LA TROIKA: ACTE DE PRESENTACIÓ DE L'OBSERVATORI IQ

Divendres 21 de març a les 17:30h Jornada de presentació de l'Observatori IQ. Es tracta d'un projecte on-line que vol posar a l'abast de tothom algunes de les estadístiques més rellevants sobre la vida quotidiana a Catalunya tot incorporant la perspectiva de gènere.
EL GÈNERE DE LA TROIKA: ACTE DE PRESENTACIÓ DE L'OBSERVATORI IQ

La presentació de divendres, en aquest sentit, intentarà analitzar l'impacte de gènere de les polítiques d'austeritat auspiciades per la Troika comunitària.La benvinguda anirà a càrrec de la directora de l'Observatori iQ, Maria de la Fuente, que ens presentarà la iniciativa al mateix temps que ens realitzarà un col·loqui sobre dones, homes i la vida quotidiana en temps d'austeritat. Tot seguit, la cap d'internacional del Diari Ara i investigadora associada al CIDOB Carme Colomina ens introduirà una explicació sobre la "Troika comunitària".

També se celebrarà la taula rodona "Tres mandats claus de la Troika Comunitària", moderada per Maria Freixanet (Observatori IQ), que comptarà amb tres ponències: "La reforma del mercat de treball", a càrrec d'Esther Sánchez Torres, professora titular de Dret del Treball i la Seguretat Social a la Facultat de Dret d'ESADE i Consellera Senior a l'Àrea de Laboral de Baker&McKenzie Advocats; "La reducció de la despesa pública" amb Margarita Leon, investigadora Ramon y Cajal de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP), i "La reforma de les pensions" amb Carolina Gala Durán, Vicedegana de responsabilitat social i catedràtica acreditada del dret del treball i de la seguretat social de la Universitat Autònoma de Barcelona.Finalment, s'obrirà un torn de debat.

Inscripcions a info@iqobservatori.org. Places limitades.
Recordeu que podeu visitar el projecte al web www.iqobservatori.org.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web