ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TAULA D'ITINERARI PROFESSIONAL: CLAUS PER CONÈIXER EL SECTOR DE LA INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA

26 de març a les 18 hores Conèixer els àmbits d’activitat del sector i els perfils professionals que treballen en el camp de la intervenció comunitària, ens pot facilitar l’entrada i el desenvolupament professional en aquest.
TAULA D'ITINERARI PROFESSIONAL: CLAUS PER CONÈIXER EL SECTOR DE LA INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA

L’activitat principal d’aquest sector és el desenvolupament de processos que impulsin la promoció de les diferents comunitats i afavoreixin la resolució de problemes socials esdevinguts en determinats contextos. Tot i tractar-se d'un camp multidisciplinar, sociòlegs i politòlegs tenen un pes important en els equips de treball d’entitats i empreses que generen aquest tipus d’activitats.

La taula d’itineraris que proposem abordarà les tendències del sector, la descripció dels perfils professionals més destacats i l’anàlisi de les competències requerides. Les persones que ens acompanyaran partiran de la seva pròpia experiència i trajectòria, i ens facilitaran informació útil per aproximar-nos a aquest sector des de la perspectiva de les nostres professions.

En primer lloc, comptarem amb la participació de Judith Hernández, una sociòloga que actualment és coordinadora de programes d'una entitat del tercer sector. Amb més de 10 anys d’experiència, treballa per a diferents serveis de convivència i intervenció social, a més de formar a tècnics de desenvolupament comunitari.

Per altra banda també hi participarà Marta Martorell, politòloga i directora de Civis. Les activitats més importants que porta a terme estan relacionades amb els suport i col·laboració als agents implicats en el desenvolupament de la democràcia participativa i la nova cultura de la governança. D'altra banda, forma part de l’equip d’Euro-Mediterranean Youth Meeting, espai d’encontre entre joves de diferents procedències amb un interès comú: conèixer les problemàtiques i necessitats dels i les joves a la regió Euromediterrània.

La taula tindrà lloc el proper 26 de març de 18.00 a 19.00 hores, i està adreçada exclusivament a persones col·legiades. Per confirmar l’assistència cal enviar un correu electrònica a activitats@colpis.cat.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web