ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

'LA JOVENTUT EN TEMPS DE CRISI'

Nou monogràfic al bloc Àmbits de Política i Societat El bloc del Col·legi, Àmbits de Política i Societat, acull un nou monogràfic: 'Les transicions juvenils en temps de crisi', coordinat pel sociòleg Pau Serracant, coordinador de l'àrea de recerca de l'Observatori Català de la Joventut i de l'Enquesta a la joventut de Catalunya 2012.
'LA JOVENTUT EN TEMPS DE CRISI'

En aquesta edició, des del Col·legi ens hem preguntat sobre el concepte de joventut, que sembla que està experimentant una profunda transformació que la crisi encara ha agreujat més. En aquest sentit, el monogràfic se centra en l'anàlisi dels resultats de l'Enquesta de la Joventut de Catalunya de 2012, oferint una mirada particular sobre la joventut catalana, focalitzada sobretot en l'anàlisi de les trajectòries que les persones segueixen al llarg d'aquest període vital en diversos àmbits.

 

Aquest és el sumari dels articles que podreu llegir en aquest monogràfic:

Finalment, també podreu llegir una entrevista a Enrique Martín Criado, doctor en sociologia per la Universidad Complutense de Madrid i, actualment, professor titular al Departament de Sociologia de la Universidad Pablo de Olavide (Sevilla).

Subscriu-te al bloc!

Subscriure's a l'Àmbits és molt senzill: podeu fer-ho introduint el vostre correu electrònic clickant sobre la pestanya de +Follow que trobareu a la part inferior dreta de la pantalla, o bé a través de les RSS. En ambdós casos rebreu al vostre correu tots els nous articles i entrevistes que publiquem.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web