ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI DE POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA FA VINT-I-CINC ANYS

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (Colpis) es va fundar l’any 1989 com una iniciativa de professors de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona un cop es van titular les primeres promocions d’ambdues carreres.
EL COL·LEGI DE POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA FA VINT-I-CINC ANYS

Vint-i-cinc anys després, el Col·legi ha esdevingut una referència clau per a més de mil professionals, articulats geogràficament i funcional a través de la xarxa. Aquella iniciativa pionera avui ha esdevingut, a grans trets, allò que els seus fundadors havien ideat: un punt de trobada per als seus membres a l’hora d’establir connexions i donar-los suport al seu itinerari professional, editant una publicació de referència en el sector (la Revista Àmbits, avui reconvertida en el bloc) i garantint-ne la formació permanent a través de jornades i cursos de formació, actes i debats.

És aquest el motiu pel qual enguany en celebrarem el vint-i-cinquè aniversari, amb diverses iniciatives i actes especials per a commemorar-lo: estigueu atents a les nostres novetats.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web