ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI ESTRENA NOU WEB

Operativa al desembre de 2008 El Col·legi estrena nou web i amb ell nous serveis a oferir als seus col·legiats i col·legiades.
EL COL·LEGI ESTRENA NOU WEB

El nou web del Col·legi s'ha dissenyat pensant en un format modern, senzill i intuïtiu que permeti els seus usuaris una navegació àgil i d'utilitat.

Amb aquest nou web els col·legiats i col·legiades podran actualitzar les seves dades tantes vegades com ho desitgin, així com aquelles que fan referència al seu Currículum Vitae. El nou site del Col·legi posa a disposició dels seus membres l'Àrea Professional, un espai des d'on gestionar de forma personalitzada les ofertes laborals en què estiguin interessats.

Altres novetats són la consulta on line dels articles de la nostra revista Àmbits de Política i Societat, actualització constant de les activitats que duem a terme, la Comunitat Virtual per als col·legiats i col·legiades o nous apartats, com Documents i La Professió, entre d'altres.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web