ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI PARTICIPA AL DIA DE L'EMPRENEDOR

Els 20 i 21 de maig El Col·legi participarà un cop més en el Dia de l'Emprenedor, que en l'edició d'enguany es celebrarà els dies 20 i 21 de maig al Palau de Congressos de Catalunya. Les inscripcions ja estan obertes.
EL COL·LEGI PARTICIPA AL DIA DE L'EMPRENEDOR

Gairebé 200 activitats gratuïtes de coneixement i més de 5.500 participants es van donar cita a l’edició anterior. Aquest any el programa del Dia de l'Emprenedor es torna a concentrar en diversos blocs on tindran cabuda espais d'assessorament, trobada de xarxes d'emprenedors, tallers, conferències i càpsules, entre d'altres activitats.

 

Precisament és a una d'aquestes càpsules on, un any més, participarà el Col·legi. Dins el programa de Càpsules Crea posarem a disposició de tota persona interessada l'espai "Estudis de mercat: tècniques i fonts d'informació". Amb aquesta càpsula volem analitzar les tècniques d'investigació i les fonts d'informació més adequades per a recollir dades que ens ajudin a comprendre el mercat i millorar així el vostre servei o producte. La càpsula anirà a càrrec de Maria Lluïsa Solé, professora titular de màrqueting del departament d'Economia i Organització d'Empreses de la Universitat de Barcelona.

 

D'altra banda, un cop més tornarem a ser presents a l'espai Assessora't, dins l'aparat de Màrqueting. Es tracta d'una oportunitat per disposar d'un assessorament personalitzat d'acord amb la vostra idea de negoci, amb experts de més d'una vintena d'entitats diferents.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web