ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

WHAT IS GOVERNED AND NOT GOVERNED IN A METROPOLIS?

Conferència de Patrick Le Galès (09/04/2014) En aquesta conferència, Patrick Le Galès es pregunta quina relació hi ha entre les maneres de governar una metròpoli i les desigualtats que s'hi generen.
WHAT IS GOVERNED AND NOT GOVERNED IN A METROPOLIS?

La conferència cerca desafiar la creença que les grans ciutats són tan complexes que han esdevingut ingovernables, o que amb la globalització les decisions polítiques acaben esdevenint irrellevants. I és que sovint s'assumeix, des dels postulats racionalistes i positivistes de la governança, que el procés de gestionar una ciutat mai no es pot completar del tot. La conferència, en aquest sentit, farà referència a les crítiques que s'han fet de manera sistemàtica des del món acadèmic que reafirmen les diferències circumstancials entre el procés de governar una ciutat, dels canvis en el temps i l'espai.

L'acte tindrà lloc el proper dimecres 09 de març a les 16:30 a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (Av. Diagonal, 690).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web