ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CONVOCATÒRIA A LA MANIFESTACIÓ "X UNA CATALUNYA SOCIAL"

Diumenge 06 a les 11:30h Des de la sectorial social de l'Associació Intercol·legial es fa una crida per a la manifestació que tindrà lloc el proper diumenge 6 d'abril a les 12h amb inici a la Plaça Urquinaona de Barcelona sota el lema "X UNA CATALUNYA SOCIAL".
CONVOCATÒRIA A LA MANIFESTACIÓ

Si fas clic aquí [1] trobaràs tota la informació sobre la campanya X UNA CATALUNYA SOCIAL i podràs descarregar-te el cartell de la manifestació per poder-lo penjar i difondre.

S'ha concretat un punt de trobada perquè la marea taronja sigui ben visible a la cantonada de Plaça Urquinaona amb el carrer d'Ausiàs Marc (davant el restaurant El Racó) a les 11:30h, per després unir-nos en bloc a la resta de manifestants.  Pots venir vestit de color taronja, amb la samarreta de la nostra Marea o amb la xapa. Si no les tens, les pots passar a recollir a la seu del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (C/ Portaferrissa 18, 1er 1a de Barcelona).

Ens veiem el 6 d'abril!

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web