ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

"DEMOCRÀCIA I PODER JUDICIAL: EL PAPER DELS JUTGES"

30 d'abril a les 18:00h Els debats són un cicle de conferències i debats que ens proposen una reflexió col·lectiva i multidisciplinària sobre els grans canvis socials, polítics i econòmics del nostre temps, en un món globalitzat i acceleradament canviant amb l'objectiu de fer sorgir noves idees i nous lideratges en un marc de participació conjunta de la societat i la universitat catalanes en el debat internacional.

El proper dimecres 30 d'abril a les 18h, a l'Auditori del campus de Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005 Barcelona), se celebrarà aquesta taula rodona.

La xerrada inicial anirà a càrrec de Núria Blasi Moré, empresària i presidenta del Consell Social de la UPF, i comptarà amb les ponències de Javier Gómez Bermúdez, magistrat i expresident de la Sala Penal de l'Audiència Nacional; Mercè Caso Señal, magistrada i degana dels Jutjats de Barcelona, i Josep Maria Vilajosana, degà de la Facultat de Dret de la UB.

La moderadora del debat serà la periodista d'EL PAÍS Milagros Pérez Oliva, també membre del Consell Social de la UPF, i la cloenda anirà a càrrec del rector de la UPF Jaume Casals Pons.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web