ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

UNA DELEGACIÓ DEL COLPIS PARTICIPA A LA MANIFESTACIÓ "X UNA CATALUNYA SOCIAL"

Una delegació del Colpis, encapçalada per la seva degana Anna Parés, va participar el passat diumenge dia 6 d'abril en la manifestació "X una Catalunya Social", convocats per la sectorial social de l'Associació Intercol·legial.
UNA DELEGACIÓ DEL COLPIS PARTICIPA A LA MANIFESTACIÓ

Aquest diumenge s'han manifestat milers de persones pel centre de Barcelona en contra de les retallades i per demanar un canvi en la política econòmica que faciliti la creació de llocs de treball. També han sortit al carrer per defensar els serveis socials bàsics de l'estat del benestar.

La manifestació, convocada pels sindicats UGT, CCOO i USOC, ha aplegat 8.000 manifestants segons la Guàrdia Urbana i 50.000 segons els manifestants, que han desfilat de dos quarts de dotze a dos quarts de dues al llarg de la Via Laietana, des de Plaça Urquinaona fins al Pla de Palau, on s'ha llegit el manifest. La manifestació anava encapçalada per un grup d'una cinquantena de discapacitats físics de la plataforma Eco, que han clamat contra les retallades a la llei de dependència, i diversos treballadors de l'empresa Panrico, que actualment es troba immersa en un conflicte laboral.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web